Mitt i prick


Seeeeeeeeeeeeg, så kan man beskriva min dag. Men nu ska jag inte skriva om massa tråkheter.... okej, kanske lite sent för det... I alla fall ville jag bara visa upp min söta kopp jag har druckit te ur de senaste veckorna. Jag kallar den (trumvirvel*) Flugsvampen! fint namn eller hur?

Soppa á la mamma



Nu har mamma och jag bestämt oss för att äta mer vegetarisktmat. Helt enkelt för att det är bra för miljön, hälsan och självklart djuren. Mamma var snäll nog att laga linssoppa. Jag var lite tveksamm först men det är faktiskt godare än vad man tror. Testa!

Hej mitt vinterland




Här är lite mer bilder från igår. Tröjan är lånad av mamma, thightsen är från Gina Trecot, klänningen från H&M, handskarna från JC och skorna är från Bianco Footwear.

We talked all through the night



I helgen fick jag besök av min låtsas syster Sabina. Det var flera månader sen sist och vi har bestämt att vi måste börja träffas mer ofta. Det är alltid kul att vara med Sabina, för vi är så sjukt lika och vi har så mycket att prata om när vi ses. Innan hon åkte tillbaka hem till stockholm hann vi ta några roliga bilder tillsammans, som ni kanske ser.

ÖVERLYCKLIG!



JAG VANN! igen! :D super super glad och stolt över mig själv! Att bli etta två helger i rad. Det är riktigt bra gjort. Yey!

Bokhörnan

 
Sitter och peppar inför imorrn. Då kommer jag vara med i ännu en konståknings tävling. Jag försöker övertyga mig om och om igen att allt kommer gå toppen och att inte få panik. Vet inte om det hjälper så mycket men som tur var finns det alltid böcker till hands. Att läsa lyckas alltid få mig att slappna av och tilllåter mig försvinna bort från mina bekymmer för en stund. Ikväll får drömma mig bort till Londons butiker och affärer med boken- en shopaholics bekännelser.

Nobody's perfect



Ville visa upp min senaste nördteckning. Färgerna blev lite fel men det har aldrig varit min starka sida. Fast jag har lyckas förälska mig i den röda tröjan. Om jag var någon proffsig stickare, skulle jag definitivt på något magiskt sätt blanda en massa garn och skapa denna underbara tröja.

Nyttigt och gott




Nu blev jag stolt. Nästan varje gång jag ska försöka laga mat är jag aldelles för trött för att göra något speciellt, men den här gången lyckades jag . En enkel och mycket god måltid på bara några ynka minuter. Jag hackade och blandade ihop alla grönsaker som fanns i kylskåpet, stekte några ägg och Voila! En supergod, snabb, nyttig och vegetarisk måltid. Testa!

Feeling cozy




Tröjan är lånad från pappas garderob, skjortan hittade jag på en secondhand butik, byxorna är från Ceap Monday och min fina huvudbonad (kom inte på något bättre namn) är från indiska.

Rödluvan.





En plötslig våg av insperation föll över mig när jag såg denna underbara jackan på Ebba Zingmarks blogg. Det var ett tag sen jag senast ritade något så mina kunskaper är inte på topp. Ändå är jag glad att jag lyckades spendera tillräcklingt mycket tid på teckningen för att den skulle bli klar.

Istappen 2012




Nu har jag kommit hem från min första konståknings tävling på 2 år. Efter trassel med min musik fick får jag lov att köra mitt program i tystnad, (jag var den enda som glömde sin reservskiva) men som tur var drabbades jag inte av panik. Jag lyckades till och med vinna! Även om jag tävlar i en ganska låg klass så är jag extremt stolt över min prestation.

Bilderna är från pappas gamla kamera så ni får bortse från den dåliga kvaliteten.

Kakmonster




Att mumsa i sig kakor är en av det bästa sakerna jag vet. Jag får verkligen anstränga mig för att inte äta hela tiden. Jag vet att det inte är så bra för hälsan så jag försöker att äta mindre. Men ibland kan man inte låta bli. Bästa kakorna är de nyakade man själv har gjort. Det är billigt, bra och framför allt GOTT!

You got to love wednesdays



Min enkla och supermysiga outfit: Mössan-Jane Norman, Tröjan-Lindex, Byxor-Ceap Monday, Skor-Bianco Footwear

Så här såg jag ut i skolan idag, de 10 minuterna jag var där. När jag kom dit imorse, 8.45, fick jag veta att mina två lektioner jag hade idag var båda inställa. Hur underbart är inte det?!


Eftermiddags reor


(ursäkta för den suddiga bilden)

Idag slutade jag lite tidigare från skolan och passade på att titta förbi stan. Alla fönster var skyltade med stora REA skyltar. Jag (som är extremt svag för alla slags reor) kom hem med en massa fulla kassar medan plånboken var betydligt tommare. Det blev väldigt färgstarkta och mest sommriga kläder vilket kanse inte passar in i denna årstid. Får nog vänta ett tag innan jag kan använda det mesta, om inte solen vill utföra ett mirakel. Låt sommaren komma snabbt i år!

Give me my summer back!

Jag vill, jag vill, jag vill! AAAH jag har en världens största lust att göra grejer som: shoppa, rita, fota, pyssla och massa annat skoj. Läxorna som ligger framför mig lyckas inte lösa sig själva och så  fick jag precis en intensiv sommarlängtan. Ge mig sol, vind och vatten.








RSS 2.0