Fettisdagen


Kära semlor vad jag har saknat er. Nu är ni äntligen tillbaka. Vilken lycka.

Paint the snow




Ena halvan av den sista bilden har jag målat i paint. För er som undrade.

SPORTLOOOOOOOOOV! behöver jag säga något mer?

Ritad av mig







En mysigare variant av London




Skönaste tröjan någonsin! Perfekt att ha på sig om man känner sig lite dyster, seg eller är bara sugen på att slappa. Köpte den när jag var i London (chock!) i höstas.

Vägen till hjärtat är genom magen.


Det spelar ingen roll om du har någon du att fira med eller om du sitter hemma alldeles själv. Alla älskar sötsaker på alla hjärtans dag. 
Så idag bakade min syster och jag ett par underbart goda cucake liknade bakelser tillsammans. Hon gjorde till hennes pojkvän och jag ville bara ha något att njuta av. Mumsigt!

Två tjugolappar


På lördagens shoppingrunda blev det mycket accessoarer fyndade. Jag är helt förälskad i hatten från Monki. Kommer användas flitigt nu till våren och självklart under sommaren. Cykelhalsbandet är bara sååååå cool. Jag hittade den på Ur och Penn tillsammans med det andra halsbandet. Allt kostade 40kr st.

Pastell





Bilderna togs nån gång förra veckan.
Tröja-monki  Väst-H&M  Byxor-lindex  Skor-Bianco Footwear

Västerås med Linnéa






Det är alltid lika kul att träffa Linnéa. Vi har varit kompsar i mer än 5 år tror jag. De är inte så lätt att hålla räkningen efter alla år. Vi spenderade dagen med att shoppa, fika, prata och skratta. Längtar redan tills nästa gång!

Men nu är det mat och sen ska man mysa framför tv:en med syrran. Lördagskväll betyder MELODIFESTIVALEN.

A shadow in the night




Några bilderna tog jag får ca en månad sen

Fredag, fredag , fredag. Dagen alla längtar efter är äntligen här! Själv ska jag spendera kvällen genom att softa framför datorn eller tv:en.
Imorgon blir det andra planer. Då ska jag iväg till västerås och hälsa på min kära kompis Linnéa. Ja, skumt nog så har vi samma namn. Vågar man kalla det ödet?

Jag vill ha allt och ingenting



Idag trallade jag runt i min nya skjorta från JC. Halva rea priset!
Linnet är från H&M, byxorna från Ceap Monday och skorna från Din Sko.

En annorlunda blandning




Denna udda kombinationen av päronglass och hallon njöt jag av för några dagar sen. Kanske inte det mest godaste glassen jag ätit med det är alltid kul att pröva något nytt.

A touch of red





Dagens: Tröjan är lånad av mamma, byxorna från Ceap Monday, scarfen är köpt i Italien och skorna är från Bianco Footwear.

Hittade syrrans röda läppglans idag. Jag som inte brukar ha något på läpparna blev helt paff av den oväntade knallröda effekten. Man blev riktigt sugen på att börja använda det mer oftare.
Tyvärr försvann färgen ganska snabbt. Snyft.

It's too cold outside for angels to fly



Min senaste skapelse.

Pastasallad.

 


Vem gillar inte pastasallad? Man kan mixa den som man vill beronde på vad man själv vill ha. Jag blandade Gul och röd paprika, tomat, mozarella, kräftskjärtar, salladsblad och makaroner. Enkelt och Gott.

Poncho




Poncho-Cubus   Klänning-New Yorker   Skor-Bianco Footwear

Ha en underbar måndag!

Pluggdags


Gårdagens mysoutfit. Mer bilder i nästa inlägg.

Helgen går mot sitt slut och jag har massa läxor kvar. Jag har inget annat val än att doppa näsan i böckerna. Hoppas ni har en roligare söndag än mig.


Tidningspiga


Inte är man van att se sitt namn i tidningen men oj vad glad jag blev när jag såg mitt. Förra lördagen vann jag en konståkningstävling fast jag har aldrig tänkt mig som en guldmedaljör. Hihi det låter som om jag vunnit något jättestort som EM eller VM.

Mr Shoe




Dessa fin fina skor hittade jag på herravdelningen på Bianco Footwear. Det var 2 för 1 och jag gillade inte någon annan sko, så då fick det bli samma modell fast i en annan färg. De är så bra att jag använder dom nästan varje dag (oj , det rimmade visst).

Say hello to my little friend


 

Fick lite besök av min kära katt, en gossig liten rackare.
Tröjan är mammas, klänningen från new yorker och skorna från Bianco Footwear.

RSS 2.0